NášBlog

Prečítajte si články o našich projektoch

9. december 2022

Objavujeme mesto: Za virtuálnou realitou do Virtuplexu

Začiatkom decembra prebehla vo Virtuplexe akcia s názvom Objavujeme mesto, ktorú organizoval Inštitút plánovania a rozvoja hlavného mesta Prahy.

prečítať celý článok

8. december 2022

Česká mincovňa začala razbu virtuálnych mincí

Nahliadnuť pod pokrievku výroby mincí, ktoré každý z nás nosí bežne v peňaženke, môžu teraz záujemcovia vďaka aplikácii vyvinutej spoločnosťou Virtuplex.

prečítať celý článok

30. november 2022

Virtuplex bol súčasťou najväčšieho českého festivalu kozmických aktivít

Ukázať, že hranice využitia virtuálnej reality siahajú až do vesmíru, prišiel na festival Czech Space Week tím Virtuplexu, ktorý na dvojdňovej konferencii Space2Business odprezentoval model Základne na Mesiaci od vesmírneho architekta Tomáša Rouska.

prečítať celý článok

24. november 2022

Virtuplex pomohol k otvoreniu prvého Domu Ronalda McDonalda v Česku

Sponzori sa pred otvorením Domu určenom pre rodiny s vážne chorými deťmi prešli jeho virtuálnou kópiou vďaka spoločnosti Virtuplex.

prečítať celý článok

26. október 2022

prečítať celý článok

18. október 2022

Vývojové laboratórium virtuálnej reality Virtuplex expanduje na Slovensko.

Virtuplex, jedna z popredných českých spoločností špecializujúcich sa na využitie virtuálnej a rozšírenej reality v oblasti real estate, retailu a developmentu, expanduje po štyroch rokoch svojho pôsobenia na českom trhu na Slovensko.

prečítať celý článok

24. september 2022

Česká mincovňa otvára svoje virtuálne dvere verejnosti vďaka spolupráci s Virtuplexom

Verejnosť bude mať možnosť bližšie sa pozrieť na proces výroby mincí, ktoré každý Čech bežne nosí vo svojej peňaženke, vďaka aplikácii virtuálnej reality, na ktorej Virtuplex spolupracoval s českou mincovňou.

prečítať celý článok

24. september 2022

Nové trendy a technológie nielen vo VR. Túto tému otvorila konferencia Stavebneho Fora

Ako virtuálna a rozšírená realita ovplyvňuje nehnuteľnosti očami popredných českých vývojárov a je virtuálna realita budúcnosťou českého biznisu? Nielen o týchto otázkach diskutovali poprední českí odborníci o týchto oblastiach na konferencii vo Virtuplexe, ktorú zorganizovalo Stavebné fórum.

prečítať celý článok

17. august 2022

Crestyl overil architektonický návrh novej mestskej štvrte vo VR.

V najbližších rokoch nahradí multifunkčný projekt Dornych existujúce staré nákupné centrum v okolí hlavnej železničnej stanice v Brne. Pre najlepší možný dizajn celej štvrte, developerská spoločnosť Crestyl sa rozhodla osloviť Virtuplex.

prečítať celý článok

13. júl 2022

Procter & Gamble zprostředkoval virtuální zážitek svým slovenským partnerům

Za volným pohybem ve virtuální realitě už nemusí klienti Virtuplexu nutně dojíždět do haly v pražských Horních Počernicích. S vybavením Virtuplex nově přijede tam, kam zákazník potřebuje.

prečítať celý článok

11. júl 2022

Odpovědi na dispoziční řešení Galerie Pernerka našla společnost Redstone Real Estate ve VR

Potřeba odladit si klíčové prvky objektu před zahájením výstavby přiměla společnost Redstone Real Estate, aby se obrátila na kancelář pro virtuální realitu Virtuplex.

prečítať celý článok

24. jún 2022

Virtuální realita zatraktivnila produktové prezentace společnosti Procter & Gamble

Posunutí komunikace s byznys partnery na vyšší úroveň, efektivnější využití zdrojů i poptávka po inovativním řešení spotřebitelského výzkumu svedli dohromady společnost Procter & Gamble (P&G) a Virtuplex.

prečítať celý článok